02.07.2014
IZLET ŠKTD Iskanje vsaj po eno besedi
 Iskanje po vseh besedah
Arhiv vseh obvestil
28.05.2014
VABILO NA IZLET
 
Spoatovani!

Naae druatvo tudi letos organizira enodnevni izlet za vse vaacane in vaacanke, ki radi vidite, dolivite in okusite kaj novega.

Vabimo vas, da se nam v soboto, 28. junija 2014, pridrulite. Zbiranje pred Vaako-gasilskim domom Brezovci je ob 7.45, odhod avtobusa pa ob 8.15. Vsak potnik bo dobil s seboj na pot sendvic in pijaco.

Pot nas bo najprej vodila v Dobrovnik, kjer si bomo ob 9. uri ogledali Tropski vrt Ocean Orchids, ki v svojem rastlinjaku poleg vec vrst orhidej skriva tudi zanimive in uporabne tropske rastline, kot so kava, poper, banane, ananas in druge. Vsak obiskovalec bo dobil tudi darilo, ce pa boste leleli tudi kaj kupiti, lahko to storite v prodajnem delu vrta.

Naslednja postaja na naai poti bo Stara Gora, kjer le od leta 1929 deluje drulinska Oljarna Kocbek z dolgo tradicijo. Ob 11. uri bomo spoznali razlicne nacine stiskanja olja, na degustaciji pa bomo imeli prilolnost okusiti njihovo bucno olje, cokolado in klobase. Ce vam bo kaj od tega vaec, je molen tudi nakup njihovih izdelkov.

Ob 13. uri nas bodo v gostilni Šenekar v Spodnjih Ivanjcih pricakali z okusnim kosilom.

Zadnja postaja naaega izleta je avstrijski kraj Laafeld, blizu Radkersburga, kjer se bomo ob 15.30 ustavili v Pivovarni Bevog mladega Radgoncana Vasje Golarja. Tu si bomo ogledali proizvodnjo, poleg tega pa bodo za nas pripravili degustacijo petih vrst piva in oblolene kruhke. Vsa piva so proizvedena brez konzervansov in ekstraktov ter zorijo do dva meseca.

Tu se bomo zadrlali kar nekaj casa, ker bo ogled potekal v dveh skupinah. Ce ste velik ljubitelj piva, ga boste lahko tudi kupili.

Potem pa nas polne lepih vtisov caka ae vecerna pot domov v Brezovce.

Cena izleta je za odrasle 25 evrov, za otroke do 18. leta pa 15 evrov. V ta znesek je vkljuceno vse razen pijace pri kosilu (prevoz, vstopnine, kosilo, degustacije). Prijave zbira Andrej Horvat na telefonski atevilki 051-322-170. Ob prijavi je potrebno poravnati znesek za izlet, o cemer se osebno dogovorite z Andrejem, ker denarja na avtobusu ne bomo pobirali. Prijave so molne do 20. junija oz. do napolnitve avtobusa. Poznejae odpovedi vec niso molne, razen v izjemnih primerih.

Prijazno vabljeni na potep! ŠKTD »Breza« BREZOVCI
 

 
Na vrh  / Nazaj 
 
Prireditve

Sponzorji
 Športna trgovina Prva liga
 Balonarski klub BERTA
 Geo-vrtina d.o.o.
 Kurilko - Naftni derivati
 Megras d.o.o.
 Okrepcevalnica Na Jasi
 Pentek Franc s.p.
 Pomurski aport
 Vega produkt d.o.o.
 Vino Kosi
 Zavarovalnica Triglav d.d.


Logotip